|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimarts, 20 de gener de 2015

Nova agenda d'activitats per al 2015 del Museu de Cardedeu

El Museu Arxiu Tomàs Balvey ha publicat l'agenda amb les activitats programades pel nou any, on hi ha recollides les noves exposicions, les activitats familiars i els tallers, entre d'altres.

Hi són habituals les trobades al MATBC per fer el "Passeig per Cardedeu", una visió històrica del creixement i la transformació del municipi a través dels seus carrers, el diumenge 18 d'octubre, o, a l'abril, "Cases de pagès", un itinerari guiat en bicicleta o a peu per conèixer les masies més significatives dels voltants de Cardedeu i la seva història. Una manera diferent, tot i que ja tradicional, de conèixer la història i descobrir-ne les singularitats.

Des de fa anys, també s'hi sumen els diferents tallers de licors d'herbes i ratafia, amb receptes i productes per fer-los un mateix, i tot de noves activitats i tallers per gaudir en família. Tallers com "Fem un vitrall" per decorar les nostres cases, "La màgia de la ciència" per aprendre i divertir-se alhora, o "Refresca't al jardí" on aprendràs a fer granissats amb les herbes del jardí.

Per saber tots els detalls de cada activitat es pot consultar l'agenda del 2015 a l'enllaç facilitat a la dreta.


Informació i reserves

De dimarts a dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
Diumenges i festius de 10 a 14 h
Dilluns no festiu, tancat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: