|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Govern Obert

Divendres, 9 de maig de 2014

Ja es poden consultar les presentacions de Comissions Informatives de Treball d'Àrea i les actes de la CAS

A partir d'ara es penjaran periòdicament a la web municipal.
Els documents utilitzats a les Comissions Informatives de Treball d'Àrea i les actes de la CAS es poden consultar ja a la web municipal.

A les Comissions Informatives de Treball de les diferents àrees en què s'organitza l'Ajuntament (Serveis Interns i Desenvolupament, Serveis Personals i Serveis Territorials) s'informa de les accions que s'estan duent a terme i les que està previst realitzar properament. Hi són convidats regidors i regidores de tots els partits polítics amb representació al consistori.

D'altra banda, a causa de l'augment en el volum de sol·licituds per part d'entitats i ciutadans per fer ús dels espais, equipaments i diversos materials de titularitat municipal, i amb l'objectiu de garantir el millor servei a tots els sol·licitants, es realitza una reunió tècnico-política de caire intern: la CAS. Setmanalment, la CAS valora cada una de les sol·licituds presentades a l'Ajuntament dins el marc normatiu del que regula l'Ordenança Reguladora de la cessió d'espais, equipaments i material de titularitat municipal a entitats, col·lectius i ciutadans a títol personal aprovada l'any 2008. A les actes hi figura el contingut i acords de les sol·licituds valorades.

Mica en mica l'Ajuntament va ampliant la informació que es pot trobar al web municipal, en la línia dels objectius de Govern Obert, amb la voluntat de ser més transparents i facilitar l'accés dels ciutadans a la informació pública.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: