|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Gent Gran

Divendres, 22 de juny de 2012

Intercanvi amb el Casal de Gent Gran d'Avinyonet

La cinquantena de visitants van ser rebuts per l'alcaldessa Calamanda Vila i el diputat d'Igualtat, Ciutadania i Benestar Social Josep Oliva.
Aquest dimecres Cardedeu va rebre la visita d’una cinquantena d’avis del Casal de Gent Gran d’Avinyonet del Penedès, en el marc del programa d’intercanvis de casals Tens molt per veure de la Diputació de Barcelona.

L’alcaldessa Calamanda Vila va donar la benvinguda, en una rebuda en què també hi va ser el diputat d’Igualtat, Ciutadania i Benestar Social de la diputació de Barcelona, Josep Oliva.

A continuació, els membres del casal d’Avinyonet i una trentena de membres del Casal de la Gent Gran de Cardedeu van visitar el Museu i van fer la passejada modernista. L’intercanvi va acabar amb un dinar conjunt a la Tèxtil Rase seguit de ball. Els visitants van quedar agradablement sorpresos amb tota la visita i amb el poble.

Al novembre el Casal de la Gent Gran de Cardedeu visitarà Avinyonet del Penedès.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: