|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dilluns, 14 d'abril de 2014

Inscripcions a les activitats esportives d'estiu (amb el certificat idCAT)

Totes les inscripcions s'han de fer telemàticament amb el certificat idCAT, que es pot sol·licitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.
El Patronat Municipal d'Esports i l'Ajuntament de Cardedeu organitzen, un any més, activitats esportives per a nens i nenes que vulguin gaudir de l'estiu tot jugant. Piscina, esports d'equip i adaptats, hoquei, gimcanes, manualitats, tallers.... són algunes de les activitats que es proposen. Les activitats es faran del 25 de juny al 25 de juliol.

Enguany, igual que l'any passat, totes les inscripcions s'han de fer telemàticament usant el certificat idCAT. L'idCAT és un certificat digital que garanteix la identitat de les persones a Internet. Permet relacionar-se d'una manera segura amb les administracions públiques i, a més, assegura la integritat de les dades que s'envien. Aquest certificat és imprescindible per fer la inscripció.
NOTA: Si teniu problemes per fer la inscripció telemàtica, comproveu que teniu ben configurat el Java. Ho podeu fer seguint les intruccions del document a la dreta d'aquestes línies.

Si la demanda supera l'oferta de places es farà un sorteig públic per donar les mateixes oportunitats a tots els nens i nenes. Consulteu com fer les inscripcions més avall.

Activitats esportives d'estiu 2014:

-- Edats: Nens/es nascuts entre 2002 i 2008 (de P5 a 6è)Preu: 155 € residents a Cardedeu i abonats al PME. 195 € no residents

-- Edats: Nens/es nascuts entre 2000 i 2001 (1er i 2on d'ESO)
Preu: 197 € residents a Cardedeu (inclou sortida a Port Aventura i a la platja) 237 € no residents.

Hi haurà un descompte de 40 € per cadascun dels successius germans inscrits.

Horari:
de 9 a 13 hores.

Servei d'acollida: de 8 a 9 h (1,5 €) i de 15 a 17 h (3 €), no inclosos en el preu.

Servei de menjador: cal fer la sol·licitud a les oficines del PME

Lloc:
Pavelló Municipal d'Esports.

Places
limitades (380 participants)

COM S'HAN DE FER LES INSCRIPCIONS? (per residents a Cardedeu, abonats al PME i germans)

A partir del dia 14 d'abril: podeu demanar el vostre certificat idCAT a l'OAC de l'Ajuntament de Cardedeu o bé sol·licitar-lo a www.idcat.cat.

Del 22 al 25 d'abril: comencen les inscripcions, que cal formalitzar a través de la pàgina web https://seu.cardedeu.cat (Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana). Si no disposeu d'ordinador, podeu venir a les oficines del Patronat Municipal d'Esports on hi haurà ordinadors a la vostra disposició. Recordeu portar el vostre certificat idCAT.

Dies 28, 29 i 30 d'abril: les persones que no hagin pogut tramitar la inscripció telemàticament o no disposin d'idCAT, podran fer-la a les oficines del PME (de 9 a 12 h i de 16 a 20 h)

Del 5 al 9 de maig: publicació de les llistes d'inscrits al tauler d'anuncis del Patronat Municipal d'Esports, de l'OAC i a la pàgina web www.cardedeu.cat (àmbit Esports).

12 de maig: a les 12 h, sorteig públic a la sala de reunions del Patronat d'Esports (només en cas que la demanada de places superi l'oferta).

13 de maig: publicació de les llistes definitives al tauler d'anuncis del Patronat d'Esports, de l'OAC i a la pàgina web www.cardedeu.cat (àmbit Esports).

 

Inscripcions per als no residents a Cardedeu:
14 de maig a les oficines del PME. Horari de 9 a 13 h, i de 16 a 20 h.


PAGAMENT DE LES INSCRIPCIONS:
Del 10 al 31 de maig
Banc Sabadell
Núm. de compte 0081 0040 42 0001301733

En cas de baixa de l'activitat:
Es retornarà el 90% si es notifica del 15 al 30 de maig.
Es retornarà el 70% si es notifica del 2 al 20 de juny.
No es faran fraccionaments de l'import de l'activitat per impossibilitat d'assistir a la totalitat dels dies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: