|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimecres, 30 d'abril de 2014

Indicacions per votar per correu a les eleccions al Parlament Europeu

Fins al 15 de maig es pot fer la sol·licitud per poder votar per correu a les eleccions al Parlament Europeu del 25 de maig.
Les persones que vulguin exercir el dret a vot per correu a les eleccions al Parlament Europeu han de sol·licitar-ho prèviament a qualsevol oficina de Correus o de les oficines del cens (a Barcelona). El termini per fer-ho acaba el 15 de maig i, un cop s'hagi rebut la documentació (entre el 5 i el 18 de maig), podran emetre el vot abans del 3 de juny.

Pel que fa al vot per correu dels residents a Espanya que es troben temporalment a l'estranger, poden sol·licitar-ho a l'oficina consular del país corresponent o per via telemàtica. Per poder exercir el dret a vot, cal estar inscrit en el Registre de matrícula consular com a no resident, cosa que es pot fer en el mateix moment que es fa la sol•licitud. Aquesta s'ha de formular personalment a les oficines consulars o a les seccions consulars de les ambaixades, abans del dia 26 d'abril. La documentació es remet entre el 29 d'abril i el 13 de maig i el vot s'ha d'enviar abans del 21 de maig.

Els ciutadans europeus residents a Espanya també poden exercir el dret a vot per correu, però cal que estiguin inscrits en el padró municipal abans del 14 d'abril. El procediment és igual al vot per correu ordinari.

Més Informació
Enllaç Web de la Generalitat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: