|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimecres, 28 de febrer de 2018

Incidències i alteracions dels serveis municipals en motiu de la nevada

La nevada d'aquesta matinada ha provocat diverses alteracions de serveis municipals, com a conseqüència de mesures preventives i les recomanació de seguretat a nivell general.
EDUCACIÓ I FORMACIÓ

A Cardedeu, els centres educatius (instituts, escoles i escoles bressol) han obert amb serveis mínims.

La jornada de portes obertes de l'Institut El Sui prevista per aquesta tarda al Teatre Auditori Cardedeu s'ajorna. Es farà el divendres 2 de març a la mateixa hora. 

Per conèixer si es mantenen les classes i tallers extraescolars, consulteu les entitats esportives o AMPA/AFA responsables. 

A la Mongia, l'escola d'adults obrirà aquesta tarda amb normalitat, després d'haver cancel·lat la formació prevista aquest matí. 

SALUT

El Centre d'Atenció Primària (CAP) ha obert amb serveis mínims d'atenció després de la cancel·lació de les visites i analítiques programades per evitar desplaçaments.

Aquesta tarda, el CAP ja obre amb normalitat. 

RESIDUS

El servei de deixalleria ha hagut de tancar aquest matí per motius de seguretat. Tanmateix, es reobrirà aquesta tarda amb normalitat. 

El servei de recollida d'escombraries que preveia iniciar la recollida de la fracció "resta" aquesta matinada no ho ha pogut fer per la prohibició de circular camions de més de 7.500 kg. El servei començarà a les 4 de la tarda i s'allargarà fins les 8 del vespre, en què començarà amb normalitat el servei de recollida de fracció orgànica prevista per avui. Demà matí es reemprendrà el servei de recollida de fracció resta. 

TRANSPORT

El servei de bus urbà (BUC) circula amb normalitat des del matí. 

ESPORTS


Tot i que el pavelló restarà obert, s'han anul·lat les activitats de Salut i Esport, i Jocs Motrius, per absència dels monitors.

Els clubs de futbol, bàsquet, voleibol, patinatge i karate han cancel·lat les activitats i entrenaments d'avui. 

Les activitats de pre-esportiu, aerodance, rítmica i poliesportiu es mantenen en el seu horari habitual.

En cas de dubte o per confirmar-ho, poseu-vos en contacte amb el vostre grup o club.  

BIBLIOTECA


La Biblioteca Marc de Vilalba obrirà aquesta tarda com un dimecres qualsevol.

JOVENTUT

El Casal de Joves la Fusteria compta amb tots els talleristes i per això obrirà amb normalitat. 

PARTICIPACIÓ

Es manté la sessió informativa per orientar la ciutadania interessada a fer propostes als pressupostos participatius. Serà, com es preveia, a les 7 del vespre a la sala d'actes del Pavelló d'Esports. 

POLICIA LOCAL


El servei de Policia Local es manté, com sempre, les 24 h al dia cada dia de l'any, per atendre la ciutadania, ja sigui a finestreta o al 93 844 41 41.

Disculpeu les molèsties.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: