|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Biblioteca

Dimecres, 6 d'abril de 2016

Il·lustra'm! Jornades d'acció i reflexió al voltant de la il·lustració

Per sisè any consecutiu, la Biblioteca Marc de Vilalba ha organitzat les jornades l'Il·lustra'm!, aquest any dedicades a la poesia
Es tracta d'un seguit d'activitats per a petits i grans al voltant del món de la il·lustració i l'àlbum il·lustrat:

Dimecres 6 abril, 17.30 h
TERTÚLIA D'ÀLBUM IL·LUSTRAT
Vine a la Biblioteca. Tria un àlbum de la selecció especial Il·lustra'm! 2016. Llegeix­ lo i vine a la tertúlia. Gaudirem i aprendrem de tots els punts de vista!. Activitat adreçada a tots els públics.

Dijous 7 abril, 17.30 h
TALLER POÈTIC
T'agrada jugar amb les paraules? Dir les coses d'una manera diferent? Vine a fer poesia d'una manera divertida i prepara el teu poema.
Per a famílies amb infants a partir de 8 anys. Cal inscriure's.

Divendres 8 abril, 17.30 h
IL·LUSTRA UNA POESIA, ESCRIU UNA IL·LUSTRACIÓ
La Gemma Capdevila (il·lustradora) i la Nina da Lua (poeta) ens explicaran el seu procés creatiu conjunt per conèixer com neix un àlbum il·lustrat: la dansa entre les paraules i els llapis. I tot seguit, el posarem en pràctica tots plegats.
Per a famílies amb infants a partir de 8 anys, i persones de totes les edats interessades en la poesia i la il·lustració. Cal inscriure's.

Dissabte 9 abril, de 10 a 14 h
JORNADA D'IL·LUSTRACIÓ: IL·LUSTRA'M UN POEMA!
Un bon grapat d'artistes vindran a la biblioteca per il·lustrar les vostres poesies! Porteu un poema o feu­lo a la biblioteca el mateix dia i trieu un artista que us l'il·lustri. Veureu en directe el procés creatiu i podreu participar-hi!
Activitat oberta a tothom.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: