|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Diumenge, 5 de novembre de 2017

"I tu, jugues en català?" premia les millors fotos de joguines en català

De l'1 al 15 de novembre es pot participar al concurs fotogràfic publicant una fotografia a Instagram amb l'etiqueta #jugacpnl
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més actuacions de promoció dels jocs i les joguines en català, a través del programa I tu, jugues en català?. Enguany es repeteix l'experiència del concurs fotogràfic però amb Instagram com a xarxa social de referència.

De l'1 al 15 de novembre, les persones interessades podran participar-hi publicant fotografies a Instagram que relacionin el joc i el català, amb l'etiqueta #jugacpnl i una paraula o frase que descrigui la fotografia.

Les tres millors imatges obtindran premis cedits pels patrocinadors: restaurant El Racó de l'Avi Melcior , XANASCAT, Teatre Nacional de Catalunya, Abacus, La Fallera Calavera, Kibo, Devir, Coopula Editorial i Sembra. Dins del web cpnl.cat/jugacpnl, es poden consultar les bases del concurs i visualitzar, en una galeria d'imatges, les fotografies que hi participin.

I tu, jugues en català? té com a objectiu donar a conèixer i facilitar l'oferta de jocs i joguines en català, fomentar-ne l'ús entre els ciutadans, fer créixer el nombre de jocs i joguines en català presents als comerços i fer-los ben visibles.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: