|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dilluns, 24 de setembre de 2018

Gran torneig VI Open Vila de Cardedeu de Tennis Taula

Club Tennis Taula Cardedeu també ha participat recentment en el 33 Open Internacional de Vic de Tennis de Taula i el XIV Open Adaptat.

Un total de 36 jugadors van omplir la sala de joc del Club Tennis Taula Cardedeu, fent possible un gran torneig de tennis taula a Cardedeu. L'Open "A" el va guanyar el jugador de Superdivisió Diogo Pinho en una espectacular final contra Álvaro Barreneche. El tercer i quart lloc va ser disputat per el jugador del CTT Ripollet Raúl Porta i per el nou jugador del CETT Esparreguera Xavier Casadevall, amb victòria ajustada del jugador de Ripollet. La final de l'Open B la van disputar Dani Carrasco, antic jugador del club i ara en el CN Sabadell, i Manolo Carmona, jugador del club, amb victòria de Carrasco. El tercer lloc va ser per el jugador del TT La Unió Néstor Troncoso, després de guanyar al jugador local David Azcón.

Classificacions:

Open "A": 1r Diogo Pinho (CER L'Escala), 2n Álvaro Barreneche (Gimnàstic de Tarragona), 3r Raul Porta (CTT Ripollet), 4t Xavier Casadevall (CETT Esparreguera)

Open "B": 1r Dani Carrasco (CN Sabadell), 2n Manuel Carmona (CTT Cardedeu), 3r Néstor Troncoso (TT La Unió), 4t David Azcón (CTT Cardedeu)

D'altra banda, tres dies abans del torneig de Cardedeu va tenir lloc el 33 Open Internacional de Vic de Tennis de Taula i el XIV Open Adaptat. Els resultats més destacats es van aconseguir a l'Open Adaptat. Joaquim Azcón i Marc Serra van guanyar les finals de l'Open Adaptat "A" i de l'Open Adaptat "B", repectivament. El finalista de l'Open Adaptat "B" tambe va ser un jugador del club, Francesc Monsalve. Carles Gual va ser semifinalista de l'Open Adaptat "A". Toni Consuegra va ser eliminat a quarts de final precisament per Carles Gual en un disputat partit.

Marc Durán i Wang Zhipei van guanyar els Opens Absoluts Masculí i Femení, respectivament.

Jugadors participants: David Azcón (Open Català), Joaquim Azcón (Open Adaptat i Open Absolut), Antoni Consuegra (Open Adaptat i Open Absolut), Carles Gual (Open Adaptat), Enric Gual (Open Català), Joel Guinart (Open Infantil), Jaume Llobet (Open Català), Francesc Monsalve (Open Adaptat), Albert Piquer (Open Català) i Marc Serra (Open Adaptat).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: