|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Govern Obert

Dimarts, 4 de març de 2014

Govern Obert, nova etapa per impulsar la participació ciutadana a Cardedeu

El model es basa en tres pilars: la transparència, la participació i la col·laboració.
L'Ajuntament de Cardedeu inicia una nova etapa per impulsar la participació ciutadana al municipi de forma més eficaç, més directa i dinàmica, i oberta a tot el poble. Volem encetar un nou model de relació entre ajuntament i ciutadania, més transparent, d'acord amb els temps que vivim: el Govern Obert.

El model de Govern Obert es basa en tres grans pilars: la transparència, la participació i la col·laboració. És un model on l'administració informa, obre el seu coneixement, escolta a la ciutadania, hi conversa i cerca la seva col·laboració. Això passa per una administració oberta i transparent, amb l'ús de les noves tecnologies sense oblidar els mitjans tradicionals per participar, i per centrar-nos en projectes o actuacions concretes a debatre.

Per desenvolupar aquest projecte, l'Ajuntament compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb l'ajuda de l'empresa de dinamització social EIDOS. En els següents mesos, es farà un procés de debat per elaborar un nou Reglament de Govern Obert i Participació Ciutadana, al mateix temps que es desenvoluparà un espai web que serà l'eix vertebrador del Govern Obert.

Trobareu tota la informació de Govern Obert a l'àmbit "Govern Obert" de www.cardedeu.cat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: