|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimarts, 24 de setembre de 2013

"GenerArt", projecte per desenvolupar i compartir la creativitat des d'una perspectiva de gènere

Comença amb els tallers multidisciplinars aquest mes d'octubre.
L'àrea de Serveis socials engegarà durant el mes d'octubre el projecte GenerArt que té com a objectiu reflexionar, compartir i transformar pensaments i experiències, des d'una perspectiva de gènere. Es persegueix sumar accions a Cardedeu que aportin revisar i experimentar sobre el gènere i el paper de les dones i els homes en la societat.

Les formes de participació al projecte poden ser molt diverses: tallers, xerrades, conferències, exposicions... L'activitat que inicia el projecte són els tallers GenerArt, on a través de diferents disciplines artístiques (dansa, teatre, pintura, escriptura i música) es proposa desenvolupar les capacitats perceptives i creatives per conèixer-nos a nosaltres mateixos i el nostre entorn, així com aportar creativitat per viure en una societat més justa i igualitària. Els tallers es presentaran el dilluns 30 de setembre, a les 19 h, a la Tèxtil Rase.

Els tallers GenerArt es faran a la Tèxtil Rase i es dividiran en dos blocs:

- Bloc 1: d'octubre a desembre 2013:
• Grup de dones: dimecres de 19 a 21 h
• Grup d'homes: dimarts de 19 a 21 h.
Al final del taller els grups intercanviaran les seves experiències, conclusions i creacions.

- Bloc 2: de gener a març 2014:
Un únic grup, els dimecres de 19 a 21 h, amb el que es crearà una producció artística que es presentarà al Centre Cultural de Cardedeu en el marc dels actes del 8 de març, Dia Mundial de la Dona.

Els tallers van a càrrec de la companyia Katsumi amb la col·laboració del Centre d'estudis interdisciplinaris de la Dona de la Universitat de Vic, i de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació i inscripcions: cia.katsumi@gmail.com. També a Can Borràs, de dilluns a divendres de 9 a 14 h (tel. 93 844 41 40).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: