|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dilluns, 3 d'octubre de 2016

Fulletons per conèixer els drets sobre habitatge i subministraments bàsics

L'Ajuntament vol garantir que tothom tingui la informació sobre les mesures a les quals es pot acollir per fer front a la pobresa energètica i a l'exclusió habitacional.
Per garantir l'accés a la informació de la llei 24/2015, de mesures urgents pel dret a l'habitatge i en contra de la pobresa energètica, l'Ajuntament ha editat uns fulletons informatius on s'expliquen els drets de les persones i on s'han de dirigir si es troben en procés de desnonament o sense els subministraments de llum, aigua i gas garantits.

Les guies es poden descarregar a www.cardedeu.cat (àmbit Acció Socials), al costat d'aquestes línes o bé agafar-los a l'OAC, Can Borràs, Vil·la Paquita o la Mongia.

L'objectiu de l'edició és que la població tingui accés a la informació sobre les mesures a les que es pot acollir per fer front a la pobresa energètica i a l'exclusió habitacional.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: