|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 10 de juliol de 2014

Fòrum industrial i empresarial de Cardedeu "Els motors de Cardedeu"

Serà dimarts 22 de juliol al Centre Cultural i comptarà amb la presència del Conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.
El CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu) organitza pel proper dimarts 22 de juliol, a les 20 h, el Fòrum Industrial i Empresarial de Cardedeu "Els motors de Cardedeu", un espai-fòrum d'intercanvi d'inquietuds i networking entre empresaris del municipi i els voltants. El Fòrum comptarà amb la presència del Conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, que atendrà qüestions d'empreses i parlarà de tendències de l'economia catalana i el teixit empresarial.

El Fòrum, que es farà al Centre Cultural i està programat com a sopar-col·loqui i networking empresarial, va dirigit a empresaris i emprenedors de Cardedeu i poblacions veïnes. Les inscripcions es poden fer al CSETC o a l'enllaç de la dreta d'aquestes línies.

Documents
PDF Guió de la jornada
pdf - 155Kb

Més Informació
Enllaç Inscripcions
Enllaç Web del CSETC

Informació relacionada
Equipaments
Relacionat Teatre Auditori Cardedeu

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: