|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 2 de juny de 2014

Fòrum industrial i empresarial de Cardedeu "Els motors de Cardedeu"

El Fòrum, un espai d'intercanvi d'inquietuds i networking, comptarà amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació Felip Puig.
El CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu) organitza pel proper dijous 5 de juny, a les 20 h, el Fòrum Industrial i Empresarial de Cardedeu "Els motors de Cardedeu", un espai-fòrum d'intercanvi d'inquietuds i networking entre empresaris del municipi i els voltants. El Fòrum comptarà amb la presència del Conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que detallarà les accions que la Generalitat està duent a terme pel creixement del teixit empresarial català i les perspectives a nivell internacional.

El Fòrum, que es farà al Centre Cultural i està programat com a sopar-col•loqui i networking empresarial, va dirigit a empresaris i emprenedors de Cardedeu i poblacions veïnes. Les inscripcions es poden fer al CSETC (vegeu dades a la dreta d'aquestes línies).

Trobareu el programa detallat de la jornada a la dreta d'aquestes línies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: