|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimecres, 31 d'octubre de 2018

Finalitzen les obres d'arranjament de la plaça de Marc Viader

Aquesta setmana s'ha reobert el trànsit a Diagonal Fiveller i plaça de Marc Viader després de la finalització de les obres d'arranjament de la compactació de les llambordes.
L'actuació va començar a principi de setembre i tenia per objectiu millorar la compactació de les llambordes de formigó malmeses pel pas excessiu de vehicles a velocitat superior a la recomanada o pesants. Les obres s'han allargat fins a aquesta setmana, malgrat que les llambordes fa dies que eren instal·lades, per garantir la correcta compactació de l'obra.

Amb la recol·locació de les llambordes sobre paviment, s'ha aprofitat per instal·lar unes bandes rugoses amb la funció de reductors de velocitat, que facin adequar la velocitat dels vehicles que hi circulin. Alhora, s'han afegit jardineres al límit de la plaça per evitar les colisions dels vehicles amb les pilones que la ronden.

Recuperació dels sentits de circulació alterats durant les obres
  • c. de Sant Josep recupera el sentit de c. Montseny fins a Diagonal Fiveller
  • c. de Sant Antoni recupera el sentit sud, des de c. de Pau Gesa fins a aninguda el Rei en Jaume.
  • c. de Pere Mercader recupera el sentit des de plaça de Marc Viader fins a c. Montseny
Prohibició de circular-hi amb vehicles pesants

Les característiques del pavimentat amb llamborda requereixen la restricció de circulació de vehicles de més de 3.500 kg per sobre. Per això, aquest tipus de vehicles hi tindran prohibida la circulació.

L'àrea de contenidors es manté a avinguda del Rei en Jaume

La restricció de circulació de vehicles pesats per afavorir la conservació del paviment, tambbé afecta els vehicles de recollida d'escombraries. Per això, l'àrea de contenidors que s'ubicava a carrer de Pau Gesa es mantindrà a avinguda del rei en Jaume, on s'havia instal·lat provisionalment.
 
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: