|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dijous, 24 de desembre de 2015

Finalitzades les obres de l'avinguda de les Corts Catalanes

La subvenció de 66.000 euros de la Diputació ha servit per retirar arbres del perímetre del parterre i per plantar noves espècies dins l'illeta de zona verda.
Les actuacions per recuperar els desperfectes de la ventada de fa un any a Cardedeu ja han finalitzat. Al llarg d'aquestes setmanes s'han retirat una cinquantena d'acàcies de la vorera nord de l'avinguda de les Corts Catalanes i del perímetre del parterre de la part superior del carrer, que malmetien les voreres i les feien inaccessibles al pas de vianants, que havien de circular per la calçada. A canvi, s'han plantat una trentena de sòfores combinades amb alzines en aquest parterre, cosa que ha permès fer accessibles les voreres i que els arbres estiguin més còmodes i endreçats. També s'han retirat alguns fanals sense globus d'aquest espai.

La vorera que envolta el parterre s'ha enderrocat i refet sencera, i s'han tapat els escocells dels arbres retirats de la vorera nord de Corts Catalanes.

Aquestes actuacions s'han dut a terme a partir d'una subvenció de 66.235,75 euros de la Diputació de Barcelona, dels quals 18.308,74 euros s'han dedicat a la retirada d'arbres, gestió de la llenya i neteja els espais afectats, així com també a reparar desperfectes d'equipaments municipals (vidres trencats i plaques solars de les escoles), i 47.926,99 euros a la reposició i reparació de voreres malmeses.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: