|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 5 de novembre de 2018

Festa de les Verdures de Tardor al Mercat de pagès

Dissabte 10 de novembre, on també es faran activitats per fer front al malbaratament alimentari

Aquest dissabte 10 de novembre donarem la benvinguda a les verdures de temporada amb la Festa de Verdures de Tardor, que se celebrarà al Mercat de pagès (carretera de Cànoves, 5). A llarg de tot el matí hi haurà animació i jocs infantils amb la Castanyera, a càrrec de la cooperativa local Artijoc, música, una exposició sobre agroecologia i, com cada dissabte, venda d'aliments locals i ecològics a càrrec de productors locals.

També s'han programat dues activitats per fer front al malbaratament alimentari, i que s'inclouen en la Setmana Europea de Prevenció de Residus. A les 11 h es farà la xerrada "El malbaratament alimentari: com fer-hi front?", on s'explicaran la realitat i les causes del malbaratament i es donaran idees de com solucionar aquesta problemàtica. Tot seguit començarà el taller "Cuina creativa per aprofitar els aliments", una activitat pràctica on el públic podrà aprendre de primera mà com reduir el malbaratament alimentari quan es cuina a casa. Ambdues activitats aniran a càrrec de Solidança, una empresa d'inserció social pertanyent a l'Economia Social i Solidària.


FESTA DE LES VERDURES DE TARDOR

• De 9 a 13.30 h
Mercat de pagès ecològic

• Durant el matí
Espais de jocs infantils. Animació amb la Castanyera
A càrrec d'Artijoc

• A les 11 h
Xerrada "El malbaratament alimentari: com fer-hi front?"
a càrrec de Solidança

• A les 12 h,
Taller pràctic "Cuina creativa per aprofitar els aliments"
a càrrec de Solidança

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: