|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimarts, 6 de maig de 2014

Fem dissabte!, neteja i sensibilització

Cardedeu participa en la jornada de neteja de residus abocats a la natura i sensibilització de la problemàtica.
Coincidint amb la campanya "Let's Clean Up Europe!" Cardedeu se suma a la jornada "Fem Dissabte!", que serà el dissabte 10 de maig. Es tracta d'una jornada de neteja de les ribes i riberes que aplegarà, arreu de Catalunya, més de mil voluntaris, i que permetrà la recollida de tones de deixalles en un sol matí. Els objectius del "Fem Dissabte!" són tant la reducció del nombre de residus abocats a la natura com la sensibilització del conjunt de la societat davant aquesta problemàtica. Per això es durà a terme un guiatge ambiental, per part de l'Escola de Natura del Corredor, per tal de sensibilitzar la ciutadania vers els valors ambientals de l'estat de la riera i espècies de plantes i animals més significatives a càrrec d'un educador ambiental.

La trobada serà a les 17 h a la plaça Antoñita Fontova, i la zona de l'activitat serà un tram de la riera de Vallforners. Es preveu que l'activitat duri dues hores. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a info@associaciohabitats.cat, trucant al 93.421.32.16 o bé seguint l'enllaç a la dreta d'aquestes línies. El termini finalitza el 8 de maig.

Es recomana als participants portar guants protectors, roba i calçat còmodes. L'Ajuntament de Cardedeu oferirà berenar als participants.

L'Ajuntament organitza la jornada conjuntament amb Associació Hàbitats, i amb la col•laboració de l'Escola de Natura del Corredor. A la jornada hi participarà, a més, l'Agrupament Escolta Rocafort.

Imatges

Més Informació
Enllaç Inscripcions

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: