|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Biblioteca

Dijous, 5 de gener de 2012

Exposició sobre la fibromiàlgia amb obres de l'estudi d'art Jordi Aligué i Anna Bellvehí

Inauguració el divendres 13 de gener, a les 20 h, a la biblioteca.
La Federació d'Associacions de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Catalunya presenta l'exposició Caram! a la Biblioteca Marc de Vilalba. Consta de 35 obres realitzades pels alumnes de l'Estudi d'Art Jordi Aligué i Anna Bellvehí de Cardedeu segons la seva pròpia visió de les malalties, del patiment dels afectats i del desconeixement de les persones alienes a la simptomatologia.

L'exposició s'inaugurarà el divendres 13 de gener, a les 20 h, i serà presentada per Maite Vivancos, presidenta de la Federació d'Associacions de FM i SFC de Catalunya, i comptarà amb la presència de Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya, així com de l'alcaldessa, Calamanda Vila, i autoritats locals.

L'Oficina de Català de Cardedeu col·labora amb l'exposició a través dels alumnes de nivell intermedi 1 dels cursos de català de Cardedeu, que juntament amb alumnes d'altres nivells de la Llagosta, Mollet i Parets, han fet diferents textos a partir de les obres que s'exposaran a la Biblioteca. Els ho ha demanat la Federació d'Associaciacions de Fibromiàlgia de Catalunya amb l'objectiu d'editar-ne un llibre per Sant Jordi.

L'exposició es podrà visitar fins el 10 de febrer a la biblioteca. L'horari de l'exposició serà els matins de dijous, divendres i dissabte, de 10 a 13 h. i totes les tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: