|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 10 d'octubre de 2013

Exposició fotogràfica "Escoles d'altres mons" del fotoperiodista Kim Manresa

Considerat un dels millors fotoperiodistes d'europa, Kim Manresa exposa una cinquantena d'imatges sobre l'educació arreu del món
La Biblioteca Marc de Vilalba acollirà l'exposició fotogràfica "Escoles d'altres mons" de Kim Manresa del 14 d'octubre al 15 de novembre, en horari de l'equipament. La inauguració es farà el dijous 17 d'octubre, a les 13 h, a la sala d'actes de la biblioteca.

La mostra recull una selecció de 50 imatges del fotoperiodista Kim Manresa d'escoles de diversos països, acompanyades de manuscrits d'escriptors de gran prestigi internacional (entre els quals hi ha 10 premis Nobel de Literatura), que representen més de 30 països i que ens conviden a reflexionar sobre la situació de l'educació i de la infància arreu del món.

Kim Manresa (Barcelona, 1961) és un fotògraf català de renom internacional que ha guanyat diversos premis, tant a nivell nacional com a internacional. Actualment és considerat com un dels millors fotògrafs europeus.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: