|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimecres, 25 de setembre de 2013

Exposició d'Antoni Marquès "Formes del pensar" dins el cicle Cardedeu amb l'art vigent

Inauguració divendres 27 de setembre, a les 20 h, al Museu.
Dins el cicle Cardedeu amb l'art vigent 2013, aquest divendres 27 de setembre, a les 20 h, s'inaugurarà l'exposició "Antoni Marquès. Formes del pensar", al Museu Arxiu Tomàs Balvey.

El treball de l'artista Antoni Marquès pretén apropar al públic el seu procés creatiu en el camp del volum i la seva ocupació de l'espai, on el color hi té una important presència així com els materials emprats que van de les resines a l'acer inoxidable, els miralls o els plàstics termoformats. Marquès presenta una quinzena d'escultures que segueixen diferents processos creatius de l'artista; des de les formes més orgàniques que, com si estiguessin en constant moviment, envaeixen l'espai del museu, a peces fruit d'acumulacions o l'agressivitat de claus i agulles que es juxtaposen amb formes i colors als nostres ulls.

L'exposició s'acompanya d'una vitrina provinent del taller de l'artista on s'hi poden trobar les maquetes d'alguns dels seus treballs, motlles i altres materials recuperats que serveixen a Antoni Marquès per la realització d'alguns dels seus projectes escultòrics. L'exposició omplirà les sales del Museu fins el 23 de febrer de 2014.

D'altra banda, Antoni Marquès farà una visita comentada a la seva exposició que permetrà al visitant parlar, dialogar i compartir experiències amb ell i la seva obra. Serà el divendres 8 de novembre, a les 19.30 h.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: