|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dimecres, 9 de maig de 2012

Èxit de participants en la 18a Cursa Fira Sant Isidre

Més de 1.300 adults i 160 nens i nenes disputen la cursa.

La 18a Cursa Fira Sant Isidre que es va celebrar el passat diumenge 6 de maig va batre tots els rècords d’inscripcions i participació. La cursa d’adults, que tenia més de 1.500 corredors inscrits, la van disputar finalment 1.344 atletes. La infantil va tenir 163 inscripcions, fet que suposa 40 nens més que en l’edició anterior.

El guanyador de la 18a Cursa Fira Sant Isidre va ser Juan Manuel Álvarez, del club Runnersworld, amb una marca de 32 minuts i 58 segons. Per la seva part, Carme Auñón, de la Unió Colomenca d’Atletisme, va ser la primera corredora en arribar a meta, amb un temps de 38 minuts i 51 segons, obtenint la 55a posició en la classificació general.

Des de l’organització es mostren satisfets pels rècords aconseguits aquest any, i destaquen el fet que, cada cop més, la Cursa Fira Sant Isidre s’està col·locant com a un referent per als corredors de la zona.

L’única incidència registrada va ser el desmai a causa d’una baixada de sucre que va patir una corredora en arribar a la meta. La noia va ser traslladada a l’Hospital de Granollers, on va ser atesa i donada d’alta el mateix dia.

Podeu consultar les marques de tots els corredors a la web de ChampionChip.
Més Informació
Enllaç Web de ChampionChip

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: