|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimecres, 10 de febrer de 2016

Estudiants de la Universitat de Vic visiten les Teixidores dins el programa d'un màster

Un grup d'estudiants del Màster d'atenció integral centrada en la persona de la Universitat de Vic visitarà el 24 de febrer el Centre de Dia les Teixidores de Cardedeu per compartir l'experiència del nou model d'atenció a la persona gran que està desenvolupant al centre l'empresa MAP Assessorament i Serveis S.L., concessionària d'aquest servei municipal.

Aquest model d'atenció suposa una nova visió de la persona gran i un canvi de rol pels professionals i les famílies. Es basa en la dignitat de la persona posant-la al centre de la intervenció, respectant les seves motivacions i fomentant la participació sense imposicions. També implica que el centre tingui una organització més flexible, així com una bona coordinació entre els diferents agents d'atenció a les persones grans fomentada per la regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: