|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimecres, 4 de desembre de 2013

Estudi per avaluar la vegetació i l'ús dels parcs els Pinetons i Pompeu Fabra

L’Ajuntament de Cardedeu ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona per tal d’elaborar el Pla director dels parcs els Pinetons i Pompeu Fabra.

L’objectiu de l’estudi és avaluar la vegetació dels dos parcs, que amb el pas del temps, els fenòmens meteorològics i l’elevada utilització, s’ha envellit molt i pot comportar un deteriorament d’aquesta important zona verda del municipi. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha encarregat un estudi integral dels dos parcs, d’on en sortiran propostes d’actuació per millorar-ne la vegetació i l’estat. Pel que fa als equipaments, s’estudiarà l’ús que ha de tenir l’espai on fins fa uns mesos hi havia la piscina dels Pinetons

Paral·lelament, l’Ajuntament està treballant en el desenvolupament dels sectors PMU-12 i PMU-13 del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. En concret, en l’obertura de l’avinguda General Moragues i la desaparició de l’avinguda Onze de Setembre en el tram que transcorre entre els dos parcs, cosa que en permetrà la unificació. També es treballa en el desenvolupament d’una zona d’equipaments esportius, on és previst ubicar-hi una nova piscina descoberta i traslladar-hi les actuals pistes de tenis situades als Pinetons, entre d’altres actuacions.

Els parcs els Pinetons i Pompeu Fabra són dos grans zones verdes molt emblemàtiques i cèntriques. El dels Pinetons va ser dissenyat per l’arquitecte Manuel Raspall, i té com a característica principal que té un gran nombre de pins. El de Pompeu Fabra compta amb una diversitat curiosa d’espècies arbòries, ja que va ser fruit de l’aportació de veïns i veïnes així com de diversos viveristes del municipi.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: