|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Noves tecnologies

Dilluns, 25 de juliol de 2016

Estudi de banda ampla de Cardedeu

El document identifica la xarxa d'infraestrucutures municipals i dels principals operadors, i dóna indicacions de com utilitzar-les.
L'Ajuntament de Cardedeu ha rebut un estudi de provisió de banda ampla, elaborat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb el Consorci Localret, que analitza la situació de les infraestructures de telecomunicacions i les seves debilitats, fortaleses i oportunitats.

El treball bàsicament dibuixa les infraestructures municipals i dels principals operadors (o sigui Telefónica-Movistar), i dóna indicacions de com un nou operador de serveis de banda ampla (fibra òptica) pot utilitzar les infraestructures de Telefónica, mitjançant una sol·licitud acollint-se a l'oferta de referencia MARCo aprovada per la CMT (Comissió del Mercat de las Telecomunicacions), que té l'objectiu de fomentar una major competitivitat d'operadors al territori.

El document analitza, també, com l'Ajuntament de Cardedeu pot cedir les infraestructures municipals als diferents operadors, garantint els principis de neutralitat, transparència, no distorsió de la competència i no discriminació.

D'aquesta manera, s'ajuda a definir l'estratègia a mitjà termini per millorar l'accés als serveis mòbils, de telefonia i de dades a tot el municipi.

Podeu consultar l'estudi complet a l'enllaç situat al costat d'aquestes línies.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: