|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dilluns, 17 de maig de 2010

Estrenem nova pàgina web municipal

Cardedeu estrena una nova pàgina web municipal amb més funcionalitats, més accessible i orientada als usuaris

Manté el mateix domini, www.cardedeu.cat, i presenta un disseny i continguts totalment renovats, amb una nova estructura per àmbits temàtics per facilitar l'accés de la ciutadania a la informació i als serveis municipals, fent-los més visibles. A més, té la capacitat d'interconnectar tots els continguts relacionats per tal de simplificar la recerca d'informació. Un dels aspectes remarcables és que la interfície gràfica es visualitza a pantalla completa, i l'usuari pot augmentar o disminuir el cos de lletra segons les seves necessitats, complint així la normativa d'accessibilitat. Una altra novetat destacable és que compta una versió del web per a visionar amb telèfons i altres dispositius mòbils.

La pàgina incorpora noves funcionalitats com la subscripció a un butlletí electrònic setmanal per rebre les últimes novetats penjades al web i la subscripció a diversos canals RSS, així com la possibilitat de penjar i veure vídeos. A més, es pot consultar la previsió meteorològica de Cardedeu i compta amb un potent cercador intern i un cercador a d'altres administracions. Pel que fa a l'idioma, permet la traducció automàtica del web a l'anglès i al castellà a través de la tecnologia Google. En les properes setmanes s'implementaran més continguts i serveis, com un directori de totes les empreses i comerços del municipi. D'altra banda, l'OVAC (Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana) ha ampliat els serveis, i ara els ciutadans ja poden gestionar 4 tràmits en línia i fer-ne el pagament mitjançant targeta de crèdit.

La nova pàgina web, impulsada per la regidoria de Comunicació, no ha suposat cap cost pel municipi, ja que ha comptat amb el suport tècnic i econòmic de la Secció d'Assistència en Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: