|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 30 de novembre de 2012

Estrena infantil, aquest cap de setmana a l'Esbarjo Verdi

El cinema projectarà "Amics per sempre", dirigit als més petits.

L'Esbarjo Verdi projectarà aquest cap de setmana la pel·lícula infantil Amics per sempre, de Jesper Moller i Tony Loeser. La projecció de la cinta, que coincideix amb l'estrena a les sales de cinema del país, es farà en la versió doblada al català. El nou projector digital, que va inaugurar-se aquesta temporada, ha facilitat poder oferir aquesta estrena.

Dates:

Dissabte dia 1 de desembre a les 18 h

Diumenge dia 2 a les 17 h.

Amics per sempre:

Basada en els contes del prestigiós escriptor i il·lustrador alemany premiat internacionalment Helme Heine, un dels autors més llegits i volguts a Europa.

Els llibres de Helme Heine són clàssics de la literatura infantil. En ells es reflecteix un univers molt particular en el qual es barregen estretament una musicalitat de les paraules i la riquesa de les il·lustracions. Totes les històries de Helme Heine evoquen, amb un estil perfectament adaptat als mes joves, les grans qüestions de la vida com l'amistat, l'amor i la tristesa a les quals respon sempre amb sensibilitat i humor.

Programació habitual

A més d'aquesta projecció especial, a l'Esbarjo Verdi s'hi podrà veure en els horaris habituals (dijous a les 21 h, divendres a les 22 h, dissabte a les 20 h i a les 23 h i diumenge a les 19 h) la pel·lícula L'Apollonide, souvenirs de la maison close (Casa de la tolerancia), del director Bertrand Bonello.

Més Informació
Enllaç Web de l'Esbarjo Verdi

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: