|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 27 de novembre de 2012

Espectacle "L'amor no fa mal", dins els actes del Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones

L'obra es podrà veure al Centre Cultural aquest dijous, i l'entrada serà gratuïta.

Dins els actes de commemoració del Dia internacional per l'eliminació de la violència envers les dones, l'Ajuntament de Cardedeu, des de la regidoria de Serveis Socials, ha programat l'espectacle L'amor no fa mal, de la Cia. Susanna Barranco. Serà aquest dijous dia 29, a les 21 h al Centre Cultural, i l'entrada és gratuïta. L'espectacle, que combina el teatre, la dansa, la música en directe i projeccions audiovisuals, pretén sensibilitzar la societat sobre la violència de gènere. L'objectiu és donar una dimensió pública a la veu de les dones que han estat maltractades i denunciar els estereotips repressius masclistes, però fer-ho sense caure en el victimisme.

Dins els actes de commemoració també s'han dut a terme unes representacions de l'obra És de conya? de la companyia Desgarbo on, a través del teatre fòrum, s'ha fet reflexionar i participar activament als joves vers les relacions home-dona, principalment, i els estereotips existents a la nostra societat quant als rols masculí i femení.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: