|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 11 de desembre de 2018

Presentació de la programació del 1r semestre 2019 del TAC

Serà dimecres 12 de desembre a les 19 h al Teatre Auditori Cardedeun i, només aquell dia, es podran comprar entrades de tots els espectacles al 50% de descompte.
La programació d'aquest semestre ofereix moltes propostes musicals, de la mà dels tres festivals que alberga el Teatre Auditori Cardedeu: el Tastautors de l'Associació Cultural l'Esquellot a gener i febrer, el Ressona de l'Agrupació Coral Cardedeuenca al març i el Festival Labyrinth Catalunya per Setmana Santa. Entre els espectacles de més renom, hi ha el concert de Maria del Mar Bonet (19 de gener) o la singular coincidència de Jaume Pla (Mazoni) amb Carles Sanjosé (Sanjosex) alhora a l'escenari (2 de febrer), dins el Tastautors, o el concert de Toti Soler i Gemma Humet (29 de març) dins el Ressona. 

Es proposen diversos espectacles teatrals al TAC, durant aquests primers mesos de 2019. Hi predominen els monòlegs com Immortal, amb Bruno Oro (10 de febrer) i Kassandra (4 de maig) amb la jove actriu Elisabet Casanovas. No serà l'única obra dirigida per Sergi Belbel, aquesta temporada: Sàpiens s'exhibirà el 6 d'abril, amb Enric Cambray i Mireia Portas. Lapònia arribarà el 15 de març sortint del Club Capitol i amb Roger Coma entre actors de renom del repartiment. La temporada de teatre comença el 12 de gener amb Només una vegada, una obra amb molt bona crítica des de la seva estrena al GREC i l'estada aquest darrer novembre al Teatre Nacional de Catalunya. 

La programació d'aquesta primera meitat de l'any compta amb quatre espectacles dedicats al públic familiar entre els que hi destaca un concert tribut a The Beatles per a nadons. A més, preveu una proposta per celebrar el dia Internacional de la dansa, a finals d'abril, amb exhibicions tallers a l'aire lliure i una singular conferència il·lustrada de danses urbanes. 

Quatre produccions locals es fan lloc al programa. Sam&La Banda dels Reptes, que van actuar a l'escenari del Garitu per Festa Major de Cardedeu rendint homenatge al Folk Seeger Project amb un conjunt farcit de músics cardedeuencs, torna als escenaris amb projecte propi (9 de març). Components de l'entitat As d'Arts, en forma de Cia. Volen Pedres, proposen Sopa de Lletres, un espectacle de dansa (17 de març). I el cap de setmana següent, 23 i 24 de març, l'Agrupació Coral Cardedeuenca amb Factoria Mascaró i Xò fred ni val rè proposen un cor en dansa amb denominació d'origen local. Per sens dubte, el "fet a Cardedeu" més esperat de la temporada és l'espectacle Across The Universe, que fa mesos que prepara la companyia local Sifanofa Teatre, amb la implicació d'una banda de música en viu a l'escenari que interpretarà les peces d'aquest musical dels Beatles, un cos de ball i un nombrós equip d'actors i actrius molt joves. 

La presentació de tota la programació del semestre serà dimecres 12 de desembre a les 19 h al Teatre Auditori Cardedeu. S'hi explicaran les diverses propostes programades i es podran comprar entrades de qualsevol dels espectacles a un preu avantatjós amb el 50% de descompte.

Per Nadal, regala cultura!

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: