|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimecres, 31 d'agost de 2016

En marxa les obres d'ampliació de l'illa de vianants del centre

El carrer Dr. Klein serà de prioritat per a vianants, seguint l'estètica de les places de l'Església i Flors de Maig. Mentre durin les obres, les parades del mercat del dilluns afectades s'han traslladat al carrer Lluís Llibre i a la plaça de Francesc Macià.

El carrer Dr. Klein ja fa uns dies que està en obres per transformar en zona de vianants el tram entre la carretera de Cànoves i el carrer Sant Ramon, i el carrer Cervantes entre Dr. Klein i Lluís Llibre. Un cop finalitzi l'actuació, els vials seran de plataforma única amb llambordes. El projecte també inclou la col·locació de la nova xarxa de sanejament, el soterrament dels serveis d'aigua, electricitat i telefonia, nou enllumenat, la plantació d'arbrat i la col·locació de mobiliari urbà. El cost total del projecte és de 360.000 euros.

Les obres estaran enllestides a finals de novembre, abans de la campanya comercial de Nadal. Mentre duri l'actuació les parades del mercat setmanal del dilluns situades als carrers afectats s'han traslladat a la plaça de Francesc Macià i al carrer Lluís Llibre.

En una segona fase, de cara al 2017, es reformarà també el tram inicial de la carretera de Cànoves, des de la plaça de l'Església fins a Lluís Llibre, amb finançament de la Diputació de Barcelona.

Primer es farà la remodelació del carrer Dr. Klein i a continuació el tram inicial de la carretera de Cànoves que tindrà finançament de la Diputació de Barcelona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: