|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimarts, 24 d'abril de 2018

En marxa la 3a edició del joc de l'Endevina-la! als comerços de Cardedeu

Fins al 19 de maig, l'Oficina de Català, l'Ajuntament i la Xarxa de Comerç de Cardedeu (XCC) gestionen l'Endevina-la!, un joc lingüístic en català de dinamització del comerç que consisteix a resoldre jeroglífics.
Durant aquest temps, els 55 comerços participants tindran penjat en un lloc visible un jeroglífic per resoldre. Qui vulgui participar en el concurs haurà d'omplir una butlleta amb les seves dades personals, i deixar-la a la botiga.

El dia 31 de maig es farà el sorteig públic a la llibreria Àgora (c. Mare de Déu del Pilar, 112) per conèixer-ne els guanyadors. Se sortejaran 3 premis, un per a cadascuna de les tres categories, per gastar en els comerços participants:
  • 1 premi a sortejar entre tots els encertants menors de 12 anys: 50 € en vals de compra de la XCC
  • 1 premi a sortejar entre els encertants adults (majors de 12 anys): 50 € en vals de compra de la XCC
  • 1 premi a sortejar entre les persones que hagin resolt correctament més jeroglífics: 100 en vals de compra de la XCC
Els jeroglífics han estat extrets del llibre: Jordi Esteban. Mots amagats. 500 enigmes per descobrir. 500 motius per somriure. Editorial Àgilment.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: