|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 6 de juliol de 2010

En marxa el programa ILOQUID per inserir persones aturades en el sector del servei a les persones

La regidoria de Formació i Ocupació començarà aquest mes de juliol el programa ILOQUID per a inserir laboralment persones aturades.

Es tracta d'un projecte per millorar l'ocupabilitat a través d'un itinerari individualitzat en el sector dels serveis a les persones, que comprèn assessorament i orientació professional, accions formatives, tècniques de recerca de feina, suport, assessorament en la creació d'empreses, etc. Es fa un itinerari a mida per a cada participant, adaptat també a persones amb formació i experiència laboral prèvia en el sector i persones que plantegen projectes empresarials.

Al llarg del mes de juliol es faran diverses sessions informatives sobre les característiques del programa ILOQUID, i a partir d'aquí, les persones interessades faran una entrevista individualitzada per programar les accions formatives. Una d'aquestes formacions que s'oferirà des de l'Ajuntament és un curs de treball familiar.

El programa ILOQUID (Iniciatives locals d'ocupació per a la qualitat i dinamització del sector de serveis d'atenció a les persones) està finançat per la Diputació de Barcelona, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament de Cardedeu.

Les persones en situació d'atur interessades en el projecte cal que s'adrecin a:

Centre de formació la Mongia
av. Jaume Morató, 18
Tel. 93 841 88 14
cristinahr@cardedeu.cat

Serveis Personals - Sant Corneli
plaça de Sant Corneli, 1
Tel. 93 846 21 50
nuriaag@cardedeu.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: