|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimarts, 24 de novembre de 2009

Els treballs de tancament de les vies del tren a Cardedeu començaran aquest dijous

ADIF ha comunicat que aquest dijous 26 de novembre comencen els treballs de tancament de la via del tren. Aquesta és una llarga reivindicació dels veïns del Poble Sec i de l'Ajuntament i que ha de resoldre els problemes de seguretat que provoca el pas dels trens pel nostre municipi.
L'alcaldessa, Calamanda Vila, declara que "és una excel•lent noticia veure com la reivindicació popular combinada amb la pressió política ens ha permès desencallar un tema que portava ja vuit anys a dins d'un calaix d'ADIF. Quan el tancament estigui fet no caldrà patir per més accidents i després serà hora d'accelerar la construcció del pas soterrat del carrer Montseny per què hi hagi més permeabilitat entre el Poble Sec i el Centre. Esperem que durant l'any 2010 la fesomia de la zona de l'estació canviï i comenci a agafar l'aspecte que es mereixen unes instal•lacions de transport públic del segle XXI".

Les obres del tancament de les vies, entre la riera de Cànoves i la carretera de Dosrius, tindran una durada aproximada de 15 dies. Durant aquest temps i també un cop instal•lada la tanca, la zona sense asfaltar quedarà reduïda, i per això els vehicles no podran aparcar al costat de la via i només ho podran fer en el costat que dóna als camps.

Recomanem a les furgonetes, camions i vehicles de grans dimensions que evitin aquesta zona d'aparcament mentre durin les obres i que aparquin en una zona no afectada pels treballs d'instal•lació de la tanca.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: