|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 3 de gener de 2013

Els Reis d'Orient arribaran a Cardedeu a les cinc de la tarda

Arribaran a l'estació de Renfe de Cardedeu poc abans de les 17 h amb les carrosses plenes de regals.

Els Reis d'Orient han comunicat a l'Ajuntament que arribaran a l'estació de RENFE de Cardedeu el proper dia 5 de gener a les 16.51 h amb les carrosses plenes de joguines per a tots els nens i nenes del municipi.

El recorregut s'iniciarà a les 17.00 h a l'aparcament de l'estació de Renfe i seguirà pels carrers següents:

Avinguda del Rei En Jaume -Carretera de Dosrius-Carrer de Mogent-Plaça de Sant Jaume-Carrer de Mataró -Carrer de Lluís Millet- Carretera de Dosrius -Plaça de Ramon Macip- Carrer de Girona-Plaça de la Pubilla-Carrer de Josep Maria de Segarra- Carrer de Llinars -Carrer de Joaquim Blume- Avinguda del Rei En Jaume -Carrer de la Mare de Déu del Pilar- Plaça de Joan Alsina -Avinguda d'Eduard Corbella- Avinguda d'Àngel Guimerà- Plaça d'Amadeu Borràs -Diagonal Pujades- Carrer de Lluís Llibre- Passeig de la Riera- Pl.  del Dr. Roman Julià- Avinguda del Rei En Jaume-Carrer de Sant Antoni-Plaça d'Anselm Clavé-Carrer de Baix-Plaça de Sant Joan.

A més, els Reis pararan les seves carrosses deu minuts a les places de Sant Jaume, de la Pubilla, de Joan Alsina, de Ramon Macip, del Dr. Roman Julià i a la de Sant Joan, on hi haurà el repartiment de xocolata desfeta així com el foc al mig de la plaça.

 

Com cada any, en arribar a la plaça de Sant Joan, els Reis faran una volta als carrers del Dr. Ferran, Lluís Llibre, Cervantes, Dr. Klein, plaça de l'Església i carrer de Baix, i aniran a adorar el pessebre de la plaça Margarida Xirgu. Seguidament faran uns parlaments des del balcó de l'Ajuntament i a continuació rebran els nens i nenes que els vulguin entregar les cartes.

 

 

Els horaris orientatius està previst que siguin, aproximadament, els següents:

17.00 h inici recorregut

17.30 h pl. Sant Jaume

18.15 h pl. Can Serra

18.40 h pl. Pubilla

19.10 h pl. Joan Alsina

19.40 h pl. Roman Julià

20.00 h pl. Sant Joan

 

NOTA: aquests horaris són només una guia orientativa, en cap cas són exactes, i poden variar segons el desenvolupament de la cavalcada.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: