|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Habitatge

Dimecres, 22 de març de 2017

Els propietaris d'habitatges buits rebran un enquesta per confirmar-ne l'estat

L'enquesta s'oferirà a més de 400 titulars. L'objectiu és perfeccionar el mapa d'habitatges buits, detectar perquè ho estan, i impulsar mesures per fomentar-ne l'ús.

Els treballs per detectar els habitatges buits de Cardedeu arriben a la fase final. Al llarg de les properes setmanes els propietaris d'habitatges amb indicis de desocupació rebran una carta on se'ls demana que responguin una enquesta per confirmar si estan buits. L'enquesta també inclou preguntes perquè puguin explicar els motius pels quals els seus habitatges no tenen ús. Amb aquesta informació es vol perfeccionar el mapa d'habitatges buits de Cardedeu, un instrument clau per identificar-los i impulsar les mesures més adequades per fomentar-ne el seu ús.

Rebran la carta les persones titulars dels més de 400 habitatges amb indicis de desocupació detectats a la primera fase del diagnòstic, que ha consistit en el creuament de les dades del padró, del consum d'aigua i dels rebuts d'escombraries. La carta també informa de les mesures de foment que l'Ajuntament posa a l'abast de la propietat, entre les quals destaca el projecte de cooperativisme i masoveria urbana impulsat per l'Ajuntament, la Cooperativa d'Habitatge de Cardedeu i la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: