|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 18 de novembre de 2013

Els joves del Menjamots es presenten al Concurs de booktrailers

Han escollit el llibre "No-res" de Janne Teller, en una convocatòria que vol despertar talent jove i gust per la lectura

Les noies i nois del grup 3 del Club de Lectura Menjamots de la Biblioteca de Cardedeu han produït un vídeo pel Concurs de booktrailers que organitza la Generalitat de Catalunya. Aquesta convocatòria està oberta a joves d’entre 14 i 18 anys i consisteix en fer un vídeo presentació d’un llibre amb, com a màxim, minut i mig de durada.

Els Menjamots han triat el polèmic “No-res” de l’autora danesa Janne Teller, i han presentat la peça que podeu visualitzar a l’enllaç https://www.youtube.com/watch?v=VaOil-Z-DKw.

El concurs atorga quatre premis, tres per part del jurat i un del públic. Els guardons al millor guió, al més creatiu i al millor booktrailer els assigna el jurat, mentre que tothom pot participar del veredicte al més votat, valorant els vídeos directament a YouTube o a Vimeo.

L’entrega de premis tindrà lloc el 29 de novembre a la Filmoteca de Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: