|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dijous, 12 de març de 2009

Els guanyadors de la convocatòria literària en favor dels 8 Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni es faran públics el dimecres 18 de març

Els guanyadors de la Convocatòria Literària en favor dels 8 Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni es faran públics el dimecres 18 de març en un acte que tindrà lloc a les 20 hores a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament de Cardedeu.
Un total de 72 escriptors han participat amb 76 relats en aquesta convocatòria, organitzada per l'Associació Cultural Letras Comprometidas amb el suport de l'Ajuntament. Els relats guanyadors seran publicats per l'editorial Icària en una tirada de 1000 exemplars que serà distribuïts entre els cardedeuencs i cardedeuenques el dia de Sant Jordi.

La finalitat d'aquesta convocatòria és promoure l'assoliment dels compromisos que 189 caps de govern van acordar l'any 2000 en la cimera del Mil·lenni de les Nacions Unides, on es va firmar la Declaració del Mil·lenni que compromet a 'alliberar a homes, dones i nens de les condicions abjectes i deshumanitzadores de la pobresa' i treballar en pro de 8 objectius de Desenvolupament del Mil'lenni.

El jurat de la convocatòria està constituït per:

' Judith Cobeña, és traductora, formada en gestió de serveis socials i treballadora a l'Associació Ciutadana AntiSida de Catalunya, on va ocupar el càrrec de presidenta fins al 2008.
' Ramón Monton, és filòleg, traductor i escriptor, ha guanyat diversos premis literaris i ha publicat més de quaranta llibres, entre obra pròpia i traduccions.
' Miquel Osset, és doctor en bioquímica i llicenciat en filologia hispànica, fou president d'Amnistia Internacional a Catalunya i és el fundador de l'editorial Proteus
' Assumpta Montellà, és professora i historiadora, alhora que autora de diversos llibres en català.
' Calamanda Vila, alcaldessa de Cardedeu. Llicenciada en psicologia, ha estat professora de secundària en el IES Giola de Llinars del Vallès, on també en va ser la directora.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: