|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut

Dimarts, 19 de juliol de 2016

Els equipaments municipals de Cardedeu col·laboren amb el projecte "No puc esperar!"

Un distintiu amb la imatge del projecte indica els equipaments amb lavabo que poden utilitzar les persones amb targeta.
L'Ajuntament de Cardedeu s'ha adherit al projecte "No puc esperar!" pensat per a facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós. Una de les coses que més angoixa i preocupa a aquests pacients és la necessitat contínua, i de vegades imprevisible, d'anar al lavabo. Amb l'adhesió a "No puc esperar!", l'Ajuntament ofereix els equipaments municipals, identificats amb un adhesiu amb la imatge del projecte.

D'altra banda, els establiments de restauració de Cardedeu que s'hi vulguin afegir, també disposaran d'un distintiu identificador a l'entrada.

El projecte disposa d'una web i una aplicació per a dispositius mòbils, a través de les quals la persona que disposi de la targeta accedirà a la geolocalització dels consistoris, establiments i centres hospitalaris col·laboradors, i també dels lavabos adherits a la campanya.

"No puc esperar!" és una iniciativa de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya i de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona. Té el suport del Departament de Salut, de la Societat Catalana de Digestologia, i del Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: