|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Divendres, 4 de març de 2016

Els cursos d'Atenció sociosanitària a persones dependents de la Mongia compten amb 31 alumnes

Amb aquesta formació ocupacional s'obté el certificat de professionalitat de nivell II. L'objectiu final és que l'alumnat trobi feina en el sector.
Els dos cursos d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials de la Mongia ja estan en marxa. Un total de 31 persones estan cursant aquesta formació que es fa en dos torns, un de matí i l'altre de tarda, i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació juvenil.

L'objectiu d'aquesta formació ocupacional és doble: d'una banda formar l'alumnat per a l'obtenció de Certificats de Professionalitat de nivell II, oferint una formació de qualitat i acreditant les competències mínimes necessàries per treballar en aquest sector professional. D'altra banda, té la finalitat que les persones participants trobin feina, impulsant la participació de les empreses del sector mitjançant la formació pràctica.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: