|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 16 d'octubre de 2014

Els carrers Sant Ramon i Hospital passen a ser de prioritat per a vianants

Només s'hi podrà circular de dimarts a divendres de 7 a 16.30 h, i els dissabtes de 7 a 11 h, a excepció dels vehicles autoritzats.
Els carrers Sant Ramon i Hospital passaran a ser carrers de prioritat per a vianants a partir del dimarts 21 d'octubre. Seguint amb els criteris de la resta de vies del centre reservades als vianants, es permetrà la circulació de vehicles de dimarts a divendres de 7 a 16.30 h, i els dissabtes de 7 a 11 h.

La conversió d'aquests carrers en zona per a vianants pretén incentivar-ne l'ús social i de passeig, així com potenciar el comerç de la zona.

Al mateix temps, i també a partir del 21 d'octubre, es posarà en marxa la càmera de vigilància de la plaça Marc Viader que detectarà els vehicles no autoritzats que circulin fora de l'horari permès a l'illa de vianants del centre.

Els carrers Sant Ramon i Hospital s'afegeixen als vials de prioritat per a vianants i bicicletes ja existents al centre: la Diagonal Fiveller (entre la plaça Marc Viader i la plaça Anselm Clavé), la plaça Anselm Clavé, la plaça de l'Església, i els carrers Sant Antoni (entre la plaça Anselm Clavé i el carrer Pau Gesa), de Baix i Teresa Oller.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: