|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 30 d'octubre de 2013

Els bancs del parc de la Serreta, objecte de robatoris

La Policia Local intensificarà la vigilància.
Durant les últimes setmanes, l'Ajuntament de Cardedeu ha detectat el robatori de fustes de diversos bancs del Parc de la Serreta.

Amb aquests furts, a més de malmetre la imatge de les nostres zones verdes, s'inutilitzen els bancs per al gaudi i descans dels usuaris del parc. Entre tots hem de prendre consciència que cal respectar l'entorn urbà i el patrimoni col·lectiu. Recordem que l'ordenança reguladora de la convivència ciutadana de Cardedeu preveu sancions de fins a 1.500 euros per infraccions d'aquest tipus.

La Policia Local intensificarà la vigilància a la zona per tal d'evitar més robatoris de fustes i altres actes vandàlics. Així mateix, l'Ajuntament demana la col·laboració de la ciutadania en cas de detectar qualsevol incidència.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: