|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dijous, 11 de novembre de 2010

Els artistes Pere Bellès, Judit Gil i Mònica Sancarré exposaran al Cardedeu amb l'Art Vigent 2011

Els espais expositius són el Museu Arxiu Tomàs Balvey (MATBC) i la capella de Sant Corneli.
Pere Bellès, Judit Gil i Mònica Sancarré són els artistes seleccionats per exposar al programa d'art contemporani Cardedeu amb l'art vigent 2011. El jurat ha escollit la proposta de Pere Bellès per ser exposada a les sales del MATBC, i les de Judit Gil i Mònica Sancarré per mostrar a la capella de Sant Corneli.

Cardedeu amb l'art vigent és un programa pensat per afavorir l'exposició d'art contemporani a Cardedeu, i consolidar-se com a referent en l'àmbit comarcal, però també, i molt especialment, per utilitzar-lo com a recurs pedagògic per a grans i petits amb la intenció d'afavorir l'aprenentatge dels llenguatges creatius actuals i la comunicació plàstica entre públic i artista.

El jurat encarregat de valorar les propostes està format per Martí Sunyol (membre del Patronat del Museu Arxiu Tomàs Balvey i Casal Dr. Daurella), Teresa Blanch (directora del MATBC), Anna Crosas (directora del programa d'arts visuals de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona), Ramon Parramon (director d'ACVic, el Centre d'Arts Contemporànies de Vic), i Gabriel Planella (de Difusió Artística del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: