|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 25 de maig de 2012

Els alumnes de l'IES El Sui fan una mostra de projectes a la Capella de Sant Corneli

La inauguració serà aquest divendres a les 17h.
Els alumnes de l’IES El Sui presenten “Aprenem i construïm”, una mostra de projectes tecnològics fet pels mateixos alumnes, tant d’ESO com de batxillerat. En aquesta mostra, que es podrà veure a la Capella de Sant Corneli els dies 25, 26 i 27 de maig, s’hi exposaran diferents projectes, des de làmpades fins a guants musicals, passant per robots, joguines, etc.

Amb l’exposició, que s’inaugura avui a les 17 hores, i que comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, es pretén donar a conèixer els projectes dels alumnes més enllà de les aules i fomentar la relació entre l’escola i la societat. Amb aquesta primera exposició s'inicia un espai de col·laboració entre els centres educatius de Cardedeu i el Museu-Arxiu Tomàs-Balvey, ja que a partir de 2013 se cedirà l'espai de la capella de Sant Corneli de manera gratuïta durant un mes per tal que els centres puguin exposar-hi els projectes dels seus alumnes.


Exposició “Aprenem i construïm”
Lloc: Capella de Sant Corneli
Dates: 25, 26 i 27 de maig
Horari: Matins d’11 a 14 h. Tardes de 17 a 20 h.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: