|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Serveis

Dilluns, 8 d'abril de 2013

Electricitat Boquet és la nova empresa de manteniment d'instal·lacions tèrmiques dels equipaments municipals

Farà el manteniment de calefacció, climatització, aparells de gas, aigua calenta sanitària i energia solar tèrmica.
Des d'aquest mes d'abril l'empresa Electricitat Boquet S.L. s'encarrega del servei de manteniment d'instal·lacions de calefacció, climatització, aparells de gas, aigua calenta sanitària i d'energia solar tèrmica dels equipaments municipals. El servei s'ha adjudicat a aquesta empresa després d'un procés de licitació, i suposa un contracte de dos anys per un import de 26.010 euros anuals.

La principal tasca d'Electricitat Boquet S.L. és la del manteniment preventiu d'aquestes instal·lacions, així com la resolució de les possibles incidències i avaries que puguin sorgir a través d'un telèfon de guàrdia de 24 hores i pels 365 dies de l'any.

L'empresa també incorporarà sistemes de control a les instal·lacions de calefacció de les escoles Dolors Granes i Germans Corbella, així com un sistema de control i registre de consums a la Biblioteca Marc de Vilalba per millorar-ne l'eficiència energètica. En ambdós casos, es tracta de millores ofertes per l'empresa sense cost per l'Ajuntament i que estaven contemplades a la licitació com a millores en el servei.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: