|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dissabte, 29 de setembre de 2018

El Teatre Auditori Cardedeu presenta la programació del segon semestre de 2018

El dimarts 2 d'octubre, a les 19 h, al Teatre Auditori.

La nova temporada portarà al Teatre Auditori espectacles teatrals com "Dolce Vita", la nova proposta d'humor i màgia del Mag Lari (20 octubre); "Mala broma" de Jordi Casanovas, dirigida per Marc Angelet i interpretada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz (25 de novembre); o "A.K.A" de Daniel J. Meyer, produïda per la sala Flyhard i amb Albert Salazar com a únic protagonista (1 desembre).

Pel que fa a la dansa, gaudirem "Aüc, el so de les esquerdes", de Les Impuxibles (Carla Rovira, Clara Peya i Ariadna Peya), un espectacle sobre la violència de gènere que combina dansa i música en directe (23 novembre). La música també té cabuda a la nova programació amb el concert de l'Orquestra Àrab de Barcelona interpretant "Llibertat" (27 octubre).

Per als més petits, s'ha programat la proposta de teatre familiar "Laika" de Xirriquiteula Teatre (18 novembre), i "Concert per a nadons" de Paulo Lameiro de la Cia. Musicalmente (2 desembre).

Quant a produccions locals, Scla'ka Si Teatre presenta dues obres: "Verí" (5, 6 i 7 octubre) i "Cau de conill" (14, 15 i 16 desembre).

Les persones que assisteixin a la presentació podran comprar entrades per la majoria dels espectacles del Teatre Auditori amb el 50% de descompte (oferta limitada).

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: