|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 15 de maig de 2009

El servei regular d'autobús Cardedeu-Cànoves es triplica a partir de dilluns i arriba a l'estació de Renfe

A partir del dilluns 18 de maig es triplica l'oferta de servei regular d'autobús entre Cardedeu i Cànoves, passant de 2 expedicions diàries a 6.
Així, cada dia de dilluns a divendres, sortiran autobusos de l'estació de tren de Cardedeu en direcció Cànoves a les 6.40h, a les 8h, a les 9h, a les 12h, a les 17.30h i a les 18.40h. El recorregut d'anada tindrà parades a la carretera de Cànoves, a les urbanitzacions Faldes del Montseny, can Volart i Mirador del Montseny i al centre de Cànoves. De tornada pararà a la urbanització Ca l'Esmandia i a tres punts de l'avinguda Àngel Guimerà per acabar arribant a l'estació.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha aconseguit que els usuaris que ho necessitin puguin utilitzar el servei de transport escolar que acosta els alumnes dels instituts de Cànoves i les urbanitzacions fins als IES, als Dominics. Això vol dir que en període escolar hi haurà 6 expedicions més entre Cardedeu i Cànoves, que sumades a les 6 del servei regular, suposaran un total de 12 viatges diaris entre els dos municipis.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: