|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 10 de juliol de 2018

El servei de Reempresa de Cardedeu ha tramitat la cessió d'un comerç de pesca salada

El punt d'assessorament està ubicat CSETC.

El servei de Reempresa, ubicat al Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC), ha tramitat aquest mes la cessió d'un negoci de pesca salada i productes gourmet, l'Anxoveta. Per qüestions personals, la propietària no es podia fer càrrec de la botiga, i va optar per l'opció de Reempresa per donar continuïtat al comerç i facilitar que una altra persona agafés el relleu del negoci.

El punt d'atenció de la Reempresa s'ofereix assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. L'objectiu del programa és impulsar i estructurar la transmissió d'empreses com a via de creixement d'activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d'ocupació al municipi.
A Cardedeu hi ha hagut, fins a dia d'avui, un total de 7 reempreses d'èxit que han generat una inversió induïda de més de 150.000 euros. Aquestes reempreses d'èxit han permès salvaguardar més de 17 llocs de treball al municipi.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: