|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dimecres, 4 de juliol de 2018

El servei de mediació ciutadana dona suport a escoles i instituts per elaborar el Projecte de Convivència de Centre

Tots els centres escolars han de tenir enllestit aquest projecte al 2020. Des del servei de mediació ciutadana local se'ls acompanyarà en tot el procés de disseny, redacció i implantació.
Professorat i equips directius dels centres educatius de Cardedeu han participat en la una trobada per treballar el Projecte de Convivència de Centre de la mà del servei de mediació ciutadana de Cardedeu.

La jornada, amb el títol "Relacions de col·laboració entre el Servei de Mediació i els centres educatius en el marc del Projecte de Convivència de Centre", ha estat impulsada pels Serveis territorials d'Educació i l'Ajuntament de Cardedeu, i ha tingut lloc al Museu Arxiu Tomàs Balvey.

L'any 2020 tots els centres educatius han de tenir enllestit el seu Projecte de Convivència de Centre, on una de les línies centrals és impulsar una educació mediadora. L'Ajuntament, a través del servei de mediació, els ofereix suport per al seu disseny, redacció e implantació. El treball tindrà continuat a cada escola a partir del mes de setembre i en una nova trobada de tots els centres al febrer.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: