|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 13 de març de 2009

El servei d'assessorament a emprenedors amplia l'oferta informativa i el personal

El servei municipal d'assessorament a emprenedors s'ha ampliat amb la contractació subvencionada d'una persona dedicada exclusivament a assessorar les persones que volen engegar una nova empresa.
Ara, a més del recolzament durant el procés de creació, s'ofereixen tots els serveis per tirar endavant una empresa: la motivació, creació, creixement i fins a la consolidació del negoci.

El servei d'assessorament acompanya i aconsella en tot el procés: què vol dir muntar una empresa, quins tràmits cal fer, de quins ajuts i subvencions es pot disposar i què cal fer per demanar-los, què és un pla d'empresa i com elaborar-lo, etc.

Durant l'any 2008 van passar pel servei d'assessorament 40 persones, més de la meitat de les quals eren dones. El grup d'edat predominant va ser el comprès entre els 25 i els 40 anys, sense cap usuari menor de 25 anys. Pel que fa al sector on volien crear l'empresa, va haver-hi molta diversitat, predominant el del comerç al detall amb un 20% i el de serveis a les persones amb un 17%. També en destaca els serveis a les empreses, transport, restauració i comerç per Internet.

Si tens idees i vols informació, només cal que demanis cita trucant al 93 844 40 04.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: