|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Divendres, 21 de març de 2014

El registre de bicicletes i la coordinació entre les policies de Cardedeu i Llinars fan possible la detenció dels presumptes autors del furt de dues bicicletes

Dos dels tres detinguts tenien antecedents policials.
Cap a les 0:50 hores de la nit del dilluns 17 al dimarts 18 de març, efectius de la Policia de Cardedeu, en servei de vigilància prop de l'estació de ferrocarril, van observar tres joves sospitosos que portaven unes bicicletes amb cadireta infantil a la zona posterior. A l'instar-los a detenir-se, aquests van aprofitar l'arribada del tren per pujar-hi eludint la persecució dels agents.

Els efectius de la Policia de Llinars, que van ser avisats immediatament, van interceptar els joves D.N.G i A.A., amb diversos antecedents policials i M.B.P., sense antecedents, que no van donar fiança com a titulars dels vehicles.

Una vegada dutes a terme conjuntament les investigacions oportunes, des de la Policia de Cardedeu es va poder comprovar que una de les bicicletes restava registrada al Registre de bicicletes de Cardedeu, tot i que la seva sostracció encara no havia estat denunciada; amb la informació del registre es va poder localitzar el propietari. Els presumptes autors han estat imputats per la sostracció de les bicicletes, diligències que es porten a terme des de la Policia de Llinars.

El Registre de bicicletes de Cardedeu, com a base de dades de caràcter voluntari, actualment amb més de 160 registres, funciona des de l'octubre de 2010 i intenta cobrir localment la mancança de bases de dades identificadores que existeix a nivell global. Per donar d'alta una bicicleta al registre, es pot fer a les dependències de la Policia Local, amb el DNI i la bicicleta i, si es conserva, la factura de compra.

La tradició i ús de la bicicleta com a mitjà sostenible de transport a Cardedeu, amb una important xarxa de carrils bici, ha comptat amb la complicitat de la ciutadania i l'ajuntament, tot i que malauradament també porta aparellada la freqüent actuació de persones que s'aprofiten de la manca d'identificació o de matrícula d'aquests vehicles per a sostreure'ls.
Informació relacionada
Oficines municipals
Relacionat Policia Local

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: